XSulje
Get MORE with our Members Only Rates Exclusive.
Sign In or Join Now!
 
 
Main Content

Tietosuojalausunto

CARLSON REZIDOR HOTEL GROUPIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ - TIETOSUOJAOIKEUTESI
Voimassa alkaen: 1. huhtikuuta, 2015
Päivitetty viimeksi: 1. heinäkuuta 2016

Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu sivustoihin ja sovelluksiin, joissa se on esillä.

Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka Carlson Hotels, Inc. ja muut Carlson Rezidor Hotel Groupin tahot käsittelevät henkilötietoja, jotka kerätään verkkosivuilta ja sovelluksista, joissa ne näkyvät (viitataan ajoittain yhdessä termillä “verkkosivut”).

Carlson Rezidor Hotel Group on Carlson Hotels, Inc.-yhtiön omistamien hotelliketjujen alaisuudessa toimivien hotellien järjestelmä. Hotellit voivat olla Carlson Hotels, Inc. -yhtiön tai päälisensoijan (jolloin kiinteistöt ovat itsenäisessä omistuksessa ja hallinnassa) omistamia, hallinnoimia tai lisensoimia. Tässä tietosuojakäytännössä termillä “Carlson Rezidor Hotel Group” viitataan Carlson Hotels, Inc. -yhtiöön, sen tytäryhtiöihin, sen päälisensoijiin ja kaikkiin Carlson Rezidor -ketjun alla toimiviin hotelleihin. Voimme viitata kaikkiin näihin tahoihin yhdessä myös termeillä Group tai me.

Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu henkilötietoihin, jotka kerätään verkkosivustoilta ja sovelluksista, joissa se on esillä, mukaan lukien hotelliketjujemme sivustot ja sovellukset sekä kanta-asiakasohjelmamme. Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta muita kautta kerättyihin tietoihin.

Suostumuksesi

Lue tämä käytäntö ennen tämän verkkosivuston tai mobiilisovelluksen käyttämistä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Jos et suostu tämän käytännön ehtoihin, et voi siirtyä tähän palveluun tai käyttää sitä.

Kokoamme tietoa, joka koskee sinua ja joka on peräisin sinulta.

Keräämme yhteystietoja. Voimme kerätä erilaisia tietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Saatamme myös kerätä puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Keräämme matkatoimistojen tietoja. Jos olet matkatoimistosta ja liityt matkatoimistojen kanta-asiakasohjelmaamme, keräämme matkatoimistosi tunnusnumeron. Saatamme kerätä myös lain sitä vaatiessa sosiaaliturvatunnuksen Yhdysvaltalaisille matkatoimistoille, joille kertyvät jotkin tietyt pistetasot.

Keräämme väestötietoja. Voimme kerätä erimerkiksi seuraavanlaisia tietoja: sukupuoli, ikä ja kieliasetusten määrittäminen.

Keräämme majoituksia ja kanta-asiakasohjelmia koskevia tietoja. Keräämme esimerkiksi tietoja hotelleista, jossa olet yöpynyt, sekä saapumis- ja lähtöajankohdista, ostetuista tavaroista ja palveluista, erityistoiveista sekä palvelumieltymyksistä. Kokoamme tietoa tavastasi käyttää kanta-asiakasohjelmiamme, mukaan lukien myös tapasi ansaita ja lunastaa pisteitä.

Keräämme maksutietoja. Saatamme esimerkiksi kerätä luottokorttisi numeron, jos teet varauksen verkossa.

Kokoamme liiketoimintaa koskevia tietoja. Kokoamme yhteystietoja sekä muita merkityksellisiä liiketoimintaasi koskevia tietoja, jos yrityksesi osallistuu kanta-asiakasohjelmaamme tai jos työntekijäsi tai virkailijasi käyttävät yrityksen tiliä yhteistyössään kanssamme.

Tallennamme tiedot, jotka lähetät meille. Keräämme esimerkiksi palautteen, jonka olet lähettänyt meille hotelleistamme ja palveluistamme. Lisäksi kokoamme työnhakua koskevaa tietoa.

Kokoamme myös muuta tietoa. Jos käytät verkkosivustoamme, voimme kerätä tietoja selaimesta, jota käytät. Saamme esimerkiksi tietoomme, miltä sivustolta tulit ja millä sivustolla vierailet seuraavaksi. Voimme kerätä tarkan, reaaliaikaisen sijaintisi GPS:n, matkapuhelinasemien, WiFi-signaalien ja/tai jäljiteteknologian avulla (mukaan lukien Applen iBeacon) ja/tai tulevien teknologioiden avulla. Saatamme esimerkiksi tarkastella, kuinka usein käytät sovellusta ja missä latasit sen. Kokoamme näitä tietoja jäljempänä kuvattujen seurantatyökalujen avulla ja soveltuvaa lakia noudattaen. Hallitaksesi näitä työvälineitä, lue valintaosio jäljempänä.

Kokoamme tietoa erilaisin tavoin.

Keräämme tietoja, joita annat meille. Kokoamme tietoa esimerkiksi, kun teet varauksen verkossa tai rekisteröidyt kanta-asiakasohjelmaamme. Lisäksi keräämme tietoja yhteydenotoista ja tarjouskampanjoihin osallistumisesta.

Keräämme sinua koskevia tietoja automaattisesti. Lain sallimissa tapauksissa käytämme seurantatyökaluja, kuten selainten evästeitä ja verkkojäljitteitä, kootaksemme sinulta tietoa. Keräämme tietoa käyttäjistä ajan mittaan, kun he käyttävät tätä verkkosivustoa.

Kolmannet osapuolet, jotka toimivat yhteistyössä kanssamme, saattavat koota henkilökohtaista tietoa tällä tavalla. Lue lisää näistä työkaluista ja niiden hallinnasta osoitteesta www.radisson.com/section/privacy.cookies/privacy.sidemenus. Kokoamme lisäksi tietoa mobiilisovellustemme avulla.

Saamme käyttäjiä koskevaa tietoa kolmansilta osapuolilta. Lain sallimissa tapauksissa saatamme jakaa tietoa konserniin kuuluville yksiköille tai kolmansille osapuolille, joiden kanssa meillä on yhteistyötä. Saatamme saada tietoa puolestasi toimivalta henkilöltä esimerkiksi, jos tämä tekee varauksen puolestasi. Saatamme saada tietoa myös sosiaalisen median alustoilta sekä mainonta- ja analysointipalvelujen tarjoajilta.

Yhdistämme tietoja. Saatamme esimerkiksi yhdistää offline- ja online-tilassa kokoamaamme tietoa siinä määrin kuin kaupallinen tarkoitus tai suostumuksesi tekee sen mahdolliseksi. Saatamme myös yhdistellä kolmannelta osapuolelta saamaamme tietoa tietoon, joka meillä on jo hallussamme.

Käytämme tietoja tässä asiakirjassa kuvatulla tavalla sovellettavan lain puitteissa vaadittavan suostumuksen mukaisesti.

Käytämme tietoa vastataksemme pyyntöihisi ja kysymyksiisi. Käytämme tietojasi esimerkiksi tarjotaksemme pyytämiäsi palveluja, kuten täyttääksemme pyynnön hotellivarauksesta ja lähettääksemme sinulle saapumistasi edeltävän ja lähtösi jälkeisen sähköpostin tai pyytääksemme sinua osallistumaan asiakaskyselyyn. Kun laki sallii, saatamme myös käyttää henkilötietojasi tehdäksemme kokemuksestasi henkilökohtaisemman. Voimme käyttää tietojasi vastataksemme mahdollisiin kanta-asiakastiliä koskeviin kysymyksiisi tai täyttääksemme lunastuspyynnön. Käsittelemme veroasiakirjoja sosiaaliturvatunnusten ja verotunnisteiden avulla.

Käytämme tietoja parantaaksemme verkkosivustojemme toimintoja sekä palveluitamme. Voimme käyttää tietojasi hotelliemme toiminnan kehittämiseen sekä palveluidemme ja kanta-asiakasohjelmiemme parantamiseen. Saatamme käyttää tietojasi mukauttaaksemme käyttäjäkokemuksesi sivuillamme. Lain sallimissa tapauksissa saatamme yhdistellä sinulta saamaamme tietoa sinua koskevaan kolmansilta osapuolilta saamaamme tietoon.

Käytämme tietoa sivustomme hallinnointiin ja sisäisiin toimenpiteisiimme.

Käytämme tietoja turvallisuustarkoituksiin. Lain salliessa saatamme käyttää tietojasi yrityksemme, asiakkaittemme ja verkkosivustomme suojaamiseen.

Käytämme tietoja markkinointitarkoituksiin. Voimme esimerkiksi lähettää sinulle tietoa uusista palveluista ja erikoistarjouksista. Voimme myös käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle mainoksia hotelleistamme, kanta-asiakasohjelmistamme ja tarjouksistamme. Saatamme kertoa sinulle uusista ominaisuuksista tai päivityksistä. Ne saattavat olla kolmansien osapuolten tarjouksia tai tuotteita, jotka mahdollisesti kiinnostavat sinua. Jos rekisteröidyt sivustollamme, lähetämme sinulle tarjouksia sähköpostitse. Pyydämme sinulta luvan lain vaatimalla tavalla ennen markkinoimista sinulle. Saat lisätietoa sähköpostitarjousten hallinnoinnista valintaosiosta jäljempänä. Saatamme myös käyttää pikailmoituksia mobiilisovelluksissamme.

Käytämme tietojasi lähettääksemme sinulle viestejä, jotka koskevat tiliäsi tai asiakassuhdettamme. Voimme ottaa sinuun yhteyttä tilistäsi tai pyytääksemme sinulta palautetta. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä tästä tietosuojakäytännöstä tai sivustomme käyttöehdoista.

Käytämme tietoa kuten on muutoin ilmoitettu tai kuten laki sallii.

Saatamme jakaa tietoa kolmansien osapuolten kanssa.

Jaamme tietoa keskenämme konsernin sisällä, kun laki sallii.

Jaamme tietojasi palveluja puolestamme suorittavien dataprosessoreiden kanssa. Jaamme esimerkiksi tietoa meille sähköpostiviestejä lähettävien jälleenmyyjien kanssa. Jaamme tietoa myös yrityksille, jotka auttavat meitä pitämään yllä sivustojamme tai järjestävät tarjouskampanjoita, sekä mainostajille ja mainontaverkostoille, jotka auttavat tuotteittemme ja palvelujemme markkinoinnissa ja mainonnassa. Jotkut jälleenmyyjät saattavat toimia muissa maissa kuin asuinpaikkasi. Saatamme jakaa tietoa myös puolestamme toimivien analyytikkojen ja hakukoneyritysten kanssa.

Saatamme jakaa tietoa liikekumppaniemme kanssa, lain niin salliessa. Saatamme esimerkiksi jakaa tietoa kolmansille osapuolille, jotka sponsoroivat mainoskampanjaamme. Jotkut näistä kumppaneistamme saattavat lähettää sinulle tietoa tuotteista tai palveluista postitse tai sähköpostitse lain salliessa tai ennalta antamasi suostumuksen perusteella.

Jaamme tietoa, jos katsomme, että meidän on toimittava niin lain noudattamiseksi tai suojataksemme yrityksemme, asiakkaittemme tai muiden suojaamiseksi. Saatamme esimerkiksi jakaa tietoa oikeusistuimen määräyksen tai haasteen nojalla. Tai lain vaatiessa arpajaisvoittoja ja muita kilpailuvoittoja koskevat tiedot voidaan luovuttaa henkilöille, jotka pyytävät meitä toimittamaan luettelon voittajista. Saatamme jakaa tietoa pannaksemme täytäntöön sivustomme käyttöehtoja tai muita sopimuksia sekä suojataksemme muiden oikeuksia. Voimme jakaa tietoa mahdollisen petostutkinnan yhteydessä. Tämä voi käsittää myös petosepäilyn, jonka pohjalta tutkitaan mahdollista tarjouskampanjan yhteydessä tapahtunutta petosta.

Saatamme jakaa tietojasi yrityksemme koko liiketoiminnan tai osittaisen liiketoiminnan jatkajan kanssa. Jos esimerkiksi osa liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme myydään, saatamme paljastaa käyttäjätietoa osana yrityskauppaa. Sinulla on joissakin tietyissä tapauksissa valinnanvaraa päättää tietojesi jaosta ja markkinointikäytännöistä.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointisähköpostiviestejä. Voit perua sähköpostitse lähetettävien kampanjatarjousten vastaanottamisen siirtymällä sivustollemme ja muuttamalla tarjousten lähettämistä koskevat määritykset tilisi asetuksista. Voit myös lopettaa tarjousviestien vastaaottamisen noudattamalla ohjeita, jotka löytyvät kaikista meiltä saamistasi tarjousviesteistä. Vaikka lopettaisit markkinointiviestien vastaanoton, lähetämme sinulle kaupallisia viestejä. Niihin kuuluvat myös vastaukset kysymyksiisi.

Voit hallita osallistumistasi iBeacon-ohjelmaamme. iBeaconit ovat elektronisia laitteita, jotka lähettävät signaaleja, jotka voidaan vastaanottaa mobiililaitteella, johon on asennettuna jokin sovelluksistamme. Jos olet asentanut vapaaehtoisesti jonkin sovelluksemme laitteellesi ja jos olet antanut sovellukselle luvan jäljittää sijaintisi, hotelleihimme asennetut iBeaconit saattavat lähettää signaaliin laitteesi sovellukseen laitteen tarkasta, reaaliaikaisesta sijainnista. Sovellukset voivat käyttää näitä tietoja erikoistarjousten ja -kampanjoiden lähettämiseen sinulle paikassa ja ajankohtana, jolloin se on sinulle oleellisinta. Jos olet esimerkiksi hotellissamme alkuillasta, mobiililaitteesi saattaa saada signaalin iBeaconista, joka saa sovelluksen ilmoittamaan sinulle juoma- tai illallistarjouksista. Sinun eduksesi iBeacon-signaali voidaan vastaanottaa ja sinulle voidaan toimittaa erikois- tai kampanjatarjous, vaikka et juuri sillä hetkellä käyttäisi sovellusta. Jotta mobiilisovelluksemme ja palvelumme toimisivat paremmin, saatamme kerätä i Beaconeiden avulla myös muita tietoja, kuten iBeaconin ja laitteesi välisen signaalin vahvuus, aika, jonka laitteesi on iBeaconin läheisyydessä tai itse iBeaconin akun virtataso. Jos et halua meidän saavan tietää tarkkaa, reaaliaikaista sijaintiasi, älä salli sijaintipalveluita. Jos olet sallinut sijaintipalvelut ja haluat muuttaa asetusta, voit estää sijaintipalvelut laitteesi asennuksista tai poistaa sovelluksen.

Voit hallita evästeitä ja seurantatyökaluja. Voit lukea, kuinka me – ja myyjämme – käytämme evästeitä ja muita seurantatyökaluja osoitteesta www.radisson.com/section/privacy.cookies/privacy.sidemenus.

Voit hallita työkaluja mobiililaitteilta. Voit esimerkiksi kytkeä puhelimesta pois päältä sijaintipalvelut ja pikaviestitoiminnon. Tekemäsi valinnat ovat laitekohtaisia.

EU-alueen asukkaat.
Tietoa Euroopan unionin alueen asukkaista saatetaan lähettää Yhdysvaltoihin, missä niitä käsitellään tämän tietosuojakäytännön, mainos- ja evästekäytäntömme sekä Yhdysvaltain ja EU:n sekä Yhdysvaltain ja Sveitsin välisten Safe Harbor -sopimusten mukaisesti. Carlson Hotels, Inc. noudattaa sertifioidusti Safe Harbor -tietosuojakäytäntöjä, jotka voit lukea osoitteessa Carlson Rezidor Hotel Groupin Euroopan tahojen keräämät henkilötiedot voidaan siirtää Yhdysvaltoihin käytettävissä olevan suojauksen puitteissa, esimerkiki vakiomuotoisten EU-sopimusehtojen mukaisesti, joita Carlson Hotels, Inc. noudattaa. Jos sinulla on kysyttävää tietojen käsittelystämme tai niiden suojaamisesta, ota yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Venäjän kansalaiset.
Venäjän federaation ""henkilötietoja"" koskevan lain n:o 152-FZ mukaisesti kokoamme, tallennamme, järjestelemme, säilytämme, päivitämme (uudistamme ja muokkaamme) sekä poimimme Venäjän kansalaisten henkilötietoja käyttäen Venäjän federaation alueella sijaitsevia tietokantoja. Jos ilmoitat olevasi Venäjän federaation kansalainen, käsittelemme henkilötietojasi tämän vaatimuksen mukaisesti ja profiiliasi ylläpidetään Venäjän federaation alueella sijaitsevissa tietokannoissa. Jos et kerro olevasi Venäjän federaation kansalainen, emme pysty käsittelemään ja ylläpitämään henkilötietojasi näiden vaatimusten mukaisesti emmekä ole niistä vastuussa. Olet itse yksin vastuussa siitä, minkä maan kansalaisuuden ilmoitat. Venäjän kansalaisten henkilötietoja sisältävää tietoa voi lähettää Venäjän federaatiosta maihin, joissa taataan asianmukainen tietosuojan taso, mukaan lukien Euroopan unioni ja Yhdysvallat, sekä muihin maihin, jotka eivät välttämättä ole allekirjoittaneet tietosuojaa koskevaa yleissopimusta eivätkä varmista asianmukaista tietosuojan tasoa. Antaessasi meille tietojasi verkkosivustoillamme ja sovelluksissamme, lähettäessäsi meille kaavakkeita tai rekisteröityessäsi sivustoillemme ja sovelluksiimme annat meille luvan käsitellä henkilötietojasi.

Tietosuojaoikeudet Kaliforniassa.
Jos asut Kaliforniassa, sinulla on oikeus tiedustella meiltä kerran vuodessa, onko henkilötietojasi mahdollisesti jaettu kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointia varten. Lähetä tiedustelu sähköpostitse osoitteeseen privacyquestion@carlsonrezidor.com. Voit myös postittaa tiedustelun alla olevaan osoitteeseen. Ilmoita kirjeessäsi, että asuinpaikkasi on Kalifornia ja että asiasi koskee ""Shine the Light"" -tiedustelua.

Sivustomme ja lapset.
Sivustomme ja sovellukset, joissa tämä tietosuojakäytäntö on julkaistu, on tarkoitettu aikuisille. Emme tietoisesti kerää tunnistettavia henkilökohtaisia tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta ilman vanhemman tai huoltajan lupaa. Jos olet alle 18-vuotaan lapsen vanhempi tai huoltaja ja epäilet, että lapsesi on antanut meille tietojaan, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacyquestion@carlsonrezidor.com tai kirjoittaa meille tämän tietosuojakäytännön lopussa annettuun osoitteeseen. Merkitse tiedustelun aiheeksi ""COPPA Information Request"". Yhdysvaltalaisille vanhemmille lisätietoa lapsen yksityisyyden suojaamisesta verkossa saa osoitteessa www.consumer.ftc.gov/articles/0031-protecting-your-childs-privacy-online.

Käytämme perusturvatoimia.

Internet ei ole täysin turvallinen. Emme voi taata, että sivustojemme ja sovellustemme käyttö on täysin turvallista. Tietojesi lähettäminen sivustollemme tapahtuu omalla vastuullasi. Kehotamme internetin käyttäjiä varovaisuuteen. Tähän kuuluu salasanojen pitäminen omana tietona. Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin se on tarpeen tai asianmukaista käytännöille, jotka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä. Säilytämme myös tietoa muuten lain edellyttämällä tavalla.

 

Säilytämme tietoja sekä Yhdysvalloissa että sen ulkopuolisissa maissa.
Sinulta kerättyjä tietoja voidaan siirtää tai tallentaa Yhdysvaltoihin tai muuhun maahan Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tietoa saattaa käsitellä kyseisissä paikoissa työskentelevä henkilökunta, joka on joko meidän tai tavaran-/palveluntoimittajamme palveluksessa. Kyseinen henkilökunta saattaa osallistua muun muassa maksutietojen käsittelyyn ja tukipalvelujen tarjoamiseen. Jos asut muualla kuin Yhdysvalloissa, ymmärrät ja hyväksyt, että saatamme siirtää tietojasi Yhdysvaltoihin. Tämä sivusto on Yhdysvaltain lainsäädännön alainen. Yhdysvaltain tietosuojaa koskeva lainsäädäntö saattaa olla vähemmän suojaava kuin oman maasi lainsäädäntö.

Profiilisi saatetaan pitää tietokannassa Tanskassa, jos olet yöpynyt Radisson Blu -hotellissa (lukuun ottamatta Radisson Blu Edwardian -hotelleja) tai jos olet Euroopassa, Lähi-idässä tai Afrikassa asuva Club Carlson -jäsen. Tällöin voit tarkastella profiiliasi ja muokata sähköpostiasetuksiasi ottamalla yhteyttä osoitteeseen Rezidor Hotels ApS Danmark, Data Protection Office, Amager Strandvej 60 – 64. 3rd floor, DK Copenhagen S, Denmark.

Sivustoillamme saattaa olla linkkejä sivustoille, joita emme valvo.
Jos klikkaat kolmannen osapuolen verkkolinkkiä, sinut siirretään sivustolle, jota emme valvo. Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta kyseisen verkkosivuston yksityisyyden suojaa koskeviin käytäntöihin. Tutustu huolellisesti muiden verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin. Emme vastaa kolmansien osapuolten sivustoista tai käytännöistä.

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa.
Jos sinulla on kysyttävää yksittäisen hotellin käytännöistä tai sen hallussa olevista tiedoista, ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin suoraan. Jos sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä tai haluat korjata tai päivittää tietojasi ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacyquestion@carlsonrezidor.com.

Voit myös kirjoittaa osoitteeseen:
Carlson Hotels, Inc.
Mail Stop 8256 Attn: Privacy
701 Carlson Parkway
Minnetonka, MN 55305

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä.
Saatamme ajoittain muuttaa tietosuojakäytäntöjämme. Ilmoitamme sinulle kaikista konkreettisista muutoksista tietosuojakäytännössämme lain määräämällä tavalla. Julkaisemme päivitetyn tietosuojakäytäntömme myös verkkosivustollamme. Ole hyvä ja käy ajoittain sivustollamme uusien päivitysten varalta. © 2016 Carlson Hotels, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.